sexshop

sexshop

Voorheen gingen mijn zuster en ik samen met de mannen en het kroost op vakantie naar dezelfde huisje op een park, waar van alles uit te voeren was. De kinderen amuseerden zich de hele etmaal in allerlei avonturen plus vooral het zwembad precies waar wij ook wel ooit een duik in namen. Helaas de kinderen zijn de deur uit en mijn zuster woont bij haar man 200 km verderop. Het contact blijft daardoor beperkt tot de telefoon. Zowel mijn zuster en haar man en komen langzaam in de leeftijd van de 50tig. Vaak denk ik nog wel eens aan de gezellige tijden die we daar doorbrachten. Vooral `s avonds in het vakantie huisje met een leuk drankje en leuke gesprekken.

Ik was dan tevens erg blij toen mijn zuster op een avond voorstelde om nog ooit een keer naar zo’n huisje te gaan. Weliswaar waren de kinderen groot en gingen niet meer mee, maar het voorstel stond mijn man eveneens wel aan.

En zo arriveerden wij, 25 tijdsperiode later, bij het inmiddels volledig gerenoveerd vakantiepark. De avond was bijzonder gezellig ook omdat we elkaar veel te zeggen hadden. Buitendien de nodige wijntjes werden behoorlijk geconsumeerd. U duurde dan ook niets lang of zowel de heren als mijn zuster en ik begonnen zoals ons bed te verlangen. Mijn man en ik sliepen boven en mijn zuster met haar gade beneden. Het duurde maar even of er klonk een gesnurk door u huisje of dat daar iemand de boel bij het cheten verbouwen was. Het was gelukkig niet mijn echtgenoot, hoewel deze daar ook wat van moet, maar de man met mijn zuster. Die beneden sliep. Waarschijnlijk gaf zij hem een duw want weinige ogenblikken later was het weer afgelopen. Ik denk dat er dat nacht in het huisje wel meer geronkt ben maar omdat ik snel in slaap viel ontging mij dat.

De volgende morgen zaten mijn zuster en ik gezellig bij de zon op ons terras koffie te drinken. Beide mannen waren volgens het dorp om de drankvoorraad weer aan bij vullen toen ik opmerkte. Ik dacht even vannacht dat een straaljager ons huisje zou binnen vliegen, die kerel van je kan er wat betreffende. Ja zei mijn zuster daarvan wel. Toen ik vroeg waar dan van niet zei ze. Hij raakt me haast niet meer aan. Nu zijn mijn eigen man ook niet meer in bestaan beste doen, maar dezelfde keer in de week moet ik er toch nog aan geloven. Ik zou mij er toch niet druk om maken zei ik tegen mijn zuster, kerels altijd wat.

Die avond gingen we uit eten in een restaurantje 15 km evenzo op. Het was heerlijk en ook hier opnieuw ging de wijn rijkelijk rond. Het was namelijk vakantie. Op de terugweg zat ik naast mijn zwager achterin de auto, en of het meteen door de drank kwam of het verhaal betreffende mijn zuster. Ik legde in het donker mijn hand boven op zijn bovenbenen. Ik denk datgene hij het eerst niets merkte maar toen ik met mijn hand zoals zijn dijen en daarna richting zijn kruis ging voelde ik hem verstrakken. Ik nam tussen twee vingers zijn piemel vast en vernam dat deze bewoog. Het duurde toch even of zijn hand ging voorzichtig onder mijn rok richting mijn kruis. Hij kon niet rechtstreeks met zijn vinger betreffende mijn kut komen, echter toen ik mijn benen wat verder uit elkaar deed wist hij evengoed langs mijn slip te komen om even mijn klitje te beroeren. Gelukkig waren we snel erbij plekke. Ik zag wat het eind bedrag zal zijn moeite hij moest uitvoeren bij het uitstappen door zijn inmiddels stijve lul te verbergen.

Nadat wij nog een wijntje hadden gedronken gingen we uitgeput naar onze bedden. Onmiddelijke na nog geen half uur later hoorde ik beneden de waskraan lopen plus het toilet een enige keer gebruiken. Naast mij begonnen de eerste snurkgeluidjes alweer te komen betreffende mijn eigen trouwe echtgenoot. Tevreden sliep ik bij.

De volgende morgen terwijl we met ons beiden in de plaatselijke supermarkt liepen zei ik langs mijn neus. Het was op een gegeven moment nogal druk vannacht beneden. Ja zei ze, zojuist heb je maanden helemaal niets en plotseling moet u even gebeuren. Toen ik zei, je maakte je toch ongerust zei ze. Het enigste wat ik hier aan overhield was een kwak zaad zo snel ging het.

Het is misschien nog geeneens zo slecht zei ik tegen mijn zus. Ik bedoel de relaties die een tijdje duren plus dan weer een ander. Volgens mij blijft het heilige vuur dan veel langer branden. Tot mijn verbazing zei mijn zuster. Misschien moeten we maar eens een paar dagen ruilen van man. Niets alleen voor onze de heren maar ook voor ons. Hoewel zei denk ik dat je aan mijn man niet veel langduriger zult hebben na gisteravond. Er zullen eerst opnieuw een paar maanden overheen moeten gaan. Ik lachte in mijn vuistje.

Dat avond na een rijkelijk gebruik van de wijnfles begon ik heel voorzichtig het onderwerp van gewenning bij seks te bepraten. Beide heren waren het met mij eens datgene ik als vrouw dezelfde goede kijk had op de mannelijke behoeftes. Toen ik vervolgens voorzichtig voorstelde dat wij dan echter eens een avond moesten ruilen was het even stil. Blijkbaar maakte dat iets bij beide heren los. Hoe gek de ook klinkt mijn echtgenoot was de eerste die akkoord was. Dat kwam waarschijnlijk vooral door de grotere borsten die mijn zuster had. Ondanks datgene de man van mijn zuster de avond daarvoor met zijn vinger bij mijn kut had gezeten duurde het even voordat dat jij ook vanwege was.

En zo bracht ik de nacht sedert bij mijn zwager. Is lul was een stuk korter als van mijn eigen man, maar daar stond tegenover veel plus veel dikker. Ik kwam met hem vaginaal klaar doordat hij bij de heen en weer neuken bijna de voering betreffende mijn kut mee zoals buiten nam. Dat was heerlijk.

Toen ik de volgende dag mijn zuster vroeg of ze tevreden was knikte ze. Je zult het nu al weten zei ze je man heeft een veel grotere lul dan die van mij. Ik heb nu een lul gevoeld op plekjes in mij waar nog nooit wat geweest is.

Die week hielden we het echter zo. Ikzelf kwam ongetwijfeld twee keer klaar indien ik bij hem in bed lag. Hijzelf had bij het wakker worden alweer een stijve. Elke morgen voor het ontbijt kreeg ik nog beslist heerlijke beurt waarbij de binnenkant van mijn vagina geiler als geil werd.

Hoe het mijn zuster vergaan is vertel ik later als de lezers dit verhaal weten te waarderen.

Inmiddels is afgesproken om met ons vieren twee keer per tijdsperiode als vanouds naar een huisje te gaan.